COVID-19

We zijn open…

… We hebben voor gekozen om voor reguliere mondzorg alleen mensen toe te laten in de praktijk waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. We willen graag een afspraak met u maken maar hebben vooraf een aantal vragen. Deze vragen horen bij de laatste versie van de Leiddraad Mondzorg Corona (Versie 11.1).

 

  • Heeft u klachten die kunnen wijzen op Corona? Vaak voorkomende klachten zijn: verkoudsheidklachten (neusverkoudsheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, verhoging of koorts (meer dan 38C), kortademigheid of benauwdheid of reuk- en/of smaakverlies?

UW ZELFTEST IS POSITIEF: u moet in isolatie blijven volgens het advies van de GGD.

UW ZELFTEST IS NEGATIEF: afhankelijk van de klachten (passend bij corona) kan bij een negatieve zelftest de afspraak in overleg met ons eventueel worden uitgesteld.

              Graag contact met ons opnemen.

 

  • Heeft u een huisgenoot met koorts of benauwdheid

 U kan gewoon komen. Wel adviseren we u een (zelf)test te laten doen.

 

 

… Het dragen van een mondmasker is niet meer verplicht maar wel toegestaan. Graag vragen we u uw handen met de hangel bij de ingang te desinfecteren.

 

Bedankt voor uw medewerking.

 

Aanvullende maatregelen:

 

  • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen. Als u te vroeg bent kan u gevraagd worden buiten de praktijk te wachten.
  • Kom zeker niet te laat.
  • Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.

 

In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

 

 

 

Bedankt voor uw begrip en medewerking.

 

Update: 5/6/2022