Tandarts

George Suchett-Kaye   
B.D.S. (University of London, United Kingdom 1982)
Ph.D.(Université Claude Bernard, Lyon, France 1999)

Lid van de KNMT
Lid van het Kwaliteit Register Tandartsen (KRT)

Lid van de De Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP)

 

(Preventie) Assistent

Giovanna Canales

Wij proberen u een kwalitatief goede zorg aan te bieden, dit in een kleinschalige setting om een persoonlijke behandeling in een rustige sfeer mogelijk te maken.

Indien nodig hebben wij de beschikking over een netwerk van tandheelkundige specialisten, en tweedelijns collega’s, waar wij mee samenwerken voor bijzondere tandheelkundige behandelingen. Dit, natuurlijk, altijd in overleg met u, omdat u centraal bent.

 

Onze werkwijze

Regelmatig controle voorkomt problemen zoals gaatjes, tandvleesproblemen of kiespijn. Ons advies is dan ook om twee maal per jaar een afspraak te plannen. We controleren de tanden en kiezen op tandbederf (gaatjes) en eventuele tandvleesontstekingen. Röntgenfoto’s moeten gemaakt worden om ook de plekjes die met het blote oog niet te zien zijn te kunnen beoordelen. Dit is van belang om uw gebit beter te bestuderen. In onze praktijk is het motto beter voorkomen dan genezen.

In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Daarom besteden wij veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. We controleren de gezondheid van uw tandvlees en adviseren u indien nodig een behandeling bij een samenwerkende mondhygiëniste.

We streven ernaar om, samen met u, uw mond gezond te maken en zo te houden. De natuur is wel onze kracht.