I.v.m. het vermijden van verdere besmetting van het coronavirus volgen we het advies van de KNMT.

We hebben besloten om tot 28 april geen halfjaarlijkse controles en behandelingen die kunnen worden uitgesteld, uit te voeren. We zijn momenteel bezig afspraken te verplaatsen. Als u een afspraak in deze periode heeft hoor u wel van ons.

Voor spoedeisende hulp kunt u natuurlijk bij ons terecht: voorlopig kunt u uw naam en telefoonnummer in ons antwoordapparaat spreken, we bellen u terug. 

Het is vervelend voor u en voor ons, maar uw belang staat voor ons altijd voorop. Daarom is het op dit moment, met de informatie over de huidige situatie die we hebben, de enige mogelijkheid.

Voor pijnklachten en zaken die niet kunnen wachten, staan wij natuurlijk zoals altijd voor u klaar.

 

Wat is een spoedgeval?

Als je plotseling last krijgt van pijn, een ontsteking of zwelling in je mond of door een ongeval een tand breekt of verliest, spreken we van een spoedgeval. Ook als je beugel ineens ernstige klachten geeft. Bel dan altijd eerst de tandarts of orthodontist voor overleg, 

Wat als er een stukje tand afbreekt of een vulling loszit?

Dat is heel vervelend natuurijk, vooral omdat het scherp kan aanvoelen voor je tong. Maar het is geen spoedgeval. Bel ons om te overleggen wat je moet doen. 

En als je plotseling enorme kiespijn krijgt?

Begin met het innemen van pijnstillende middelen en bel het liefst ‘s morgens vroeg direct de tandarts. Als je geen of milde verkoudheidsklachten hebt, zal de tandarts je in de eigen praktijk behandelen. Mocht je wel verkoudheidsklachten en koorts hebben of (mogelijk) besmet zijn met het coronavirus, zeg dat dan eerlijk. 

 

 

Bedankt voor uw medewerking en begrip.

Met z’n allen/All together/Tous ensemble

 

1/4/20